HRflat platte warmteterugwin units uitgebreid en vernieuwd

donderdag 1 maart 2012
timer 1 min
Het HRflat leveringsprogramma warmteterugwinunits van Auerhaan wordt uitgebreid met twee nieuwe units voor luchtdebieten tot 450 en 600 m3/h! De HRflat is een compacte warmteterugwinunit voor montage boven het plafond. Dankzij de afwerking aan de buitenkant in voorgelakt staal (beige) kan de HRflat ook perfect in het zicht worden gemonteerd.

De totale HRflat-serie is leverbaar van 200 – 2.200 m3/h. De HRflat is uitgerust met een hoog rendement aluminium tegenstroomwisselaar (90% en meer), G4 filters, 30 mm. dikke isolatie, een RVS condensbak, een 100% by-pass en centrifugaalventilatoren met hoog rendement elektronische motoren.

 

Stekkerklaar geleverd

De HRflat-serie wordt stekkerklaar geleverd, volledig voorbekabeld en met de allernieuwste technologie, de TAC4. U moet alleen nog de voeding en de afstandsbediening aansluiten en de gewenste parameters programmeren.

 

Nieuwe besturingsmogelijkheden

De nieuwe TAC4 regeling heeft een aantal nieuwe besturingsmogelijkheden. Ten eerste is er de standaard RC afstandbediening, maar nu is er ook de grafische touch screen afstandbediening GRC beschikbaar voor het complete HRflat-programma. Tenslotte biedt de TAC4 regeling de mogelijkheid om via internet te communiceren of om de HRflat via Modbus in te schakelen in een gebouwbeheersysteem.

 

www.auerhaan-klimaattechniek.nl

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel