Hoefnagels Brandwerende schuifdeur nu leverbaar met ASG Vloerpot

vrijdag 13 april 2012
timer 2 min
In het hoofdkantoor van ABN AMRO aan de Zuidas te Amsterdam is onlangs een nieuw Grand Café geopend. Hoefnagels Branddeuren bv heeft voor deze ruimte een brandwerende schuifdeur met vluchtdeur geleverd en gemonteerd. Bij brand sluit deze schuifdeur automatisch en kunnen eventuele aanwezigen zichzelf via de geïntegreerde vluchtdeur in veiligheid brengen.

Bij deze brandwerende schuifdeur heeft Hoefnagels ook de Automatisch Schuifdeur Geleider in de vloer geplaatst. Deze geleider komt 20mm omhoog zodra het brandalarm afgaat en zorgt voor een juiste geleiding van de schuifdeur naar zijn eindstand. Deze vergrendeling is tevens noodzakelijk om uitbuiging van de schuifdeur in geval van vuurlast te voorkomen


Voordelen ASG Vloerpot

De Automatische Schuifdeur Geleider biedt schuifdeuren die breder zijn dan 4100mm de noodzakelijke extra geleiding om het vervormen van de deur tijdens een brand zo veel mogelijk te beperken. Deze beweegbare vloerpot wordt in de vloer weggewerkt en is alleen zichtbaar door de afdekplaat. Deze afdekplaat ligt op gelijke hoogte met de afwerkvloer. De geleider heeft een zogenaamde wachtfunctie en zal enkel in geval van brandmelding en/of stroomuitval in werking treden. In normale toestand wordt dus geen hinder ondervonden met bijvoorbeeld het passeren van de doorgang.

 

Hoefnagels Branddeuren BV
Naast de brandwerende schuifdeur en de ASG Vloerpot biedt Hoefnagels Branddeuren, onderdeel van de Hoefnagels Groep, een ruim scala aan brandwerende oplossingen te behoeve van brandcompartimentering. Ook op het gebied van brandwerende rolschermen, brandwerende rolluiken en brandwerende loopdeuren kan Hoefnagels u perfect van dienst zijn. Alle producten zijn maatwerkproducten, die volledig zijn afgestemd op de eisen van architect, aannemer en eindgebruikers.

 

www.hoefnagels.com

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel