HEVO lanceert stemwijzer voor de bouw

woensdag 15 augustus 2012
timer 2 min
HEVO lanceert een stemwijzer voor de bouwsector. De website www.BouwStemtWijzer.nl leidt professionals in de bouw door de verschillende partijprogramma’s en maakt inzichtelijk welke politieke partij het best aansluit bij hun professionele voorkeur. De stemwijzer is gericht op de vastgoedsectoren: zorg-, onderwijs- en kantorenmarkt.

De Tweede Kamerverkiezingen staan weer voor de deur. De verkiezingsuitslag is heel beslissend voor de toekomst van Nederland en met name voor de bouw.

 

BouwStemtWijzer

Om de impact van de verkiezingsuitkomst op de vastgoedontwikkeling in de zorg, het onderwijs en de kantorenmarkt inzichtelijk te maken lanceert HEVO de BouwStemtWijzer. Door het beantwoorden van elf branche-specifieke vragen worden respondenten geattendeerd op de partijprogramma’s die hun professionele belangen het best behartigen. Met andere woorden: op welke partij moet ik stemmen om de meest gunstige omstandigheden te creëren voor mijn sector en organisatie?

 

Ewoud van der Sluis, directievoorzitter bij HEVO: ‘Met de BouwStemtWijzer willen wij de bouwsector, maar ook vastgoedspecialisten in de zorg-, onderwijs- en kantorenmarkt erop wijzen dat de komende verkiezingen beslissend zijn voor hun sector. Wij willen hen laten nadenken over de toekomst en mensen erop wijzen dat een persoonlijke politieke kleur ook wel eens negatief zou kunnen uitpakken voor de ontwikkelingen op professioneel gebied. Door middel van de BouwStemtWijzer verwachten wij dat mensen een goed overwogen keuze kunnen maken en daarmee de gehele sector weer een impuls kunnen geven voor de toekomst.’

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel