Gyproc Platinum: dagkanten snel, strak en stootvast stukadoren

dinsdag 21 februari 2012
timer 2 min
Het afwerken van dagkanten vraagt veel tijd, aandacht en precisie van de stukadoor. Gyproc introduceert nu Gyproc Platinum. Een innovatief profiel waarmee stukadoors dagkanten sneller, strakker en stootvast afwerken zonder gebruik van een hoekprofiel.

Het Gyproc-product is universeel toepasbaar, zowel bij renovatie als bij nieuwbouw. Platinum is een tijdsbesparende oplossing voor projecten waar de kozijnen vóór het stukadoren al gemonteerd zijn. Gyproc Platinum is vervaardigd van wit polymeer en is dus een harde en duurzame dagkant.

 

Stukadoors bewerken de afreineus aan de achterzijde van de plaat en plaatsen deze tegen de rand van een dagkant. De achterzijde van het profiel is voorzien van vier langsgroeven die zorgen voor een optimale hechting tussen het Platinum-profiel en de ondergrond. Dit maakt het plaatsen van een hoekprofiel overbodig. De stukadoor koppelt de profielen daarna eenvoudig met de schakelkant aan elkaar. Na het stukadoren kan Platinum met vrijwel alle decoratieve materialen worden afgewerkt.

 

Over Saint-Gobain Gyproc
Saint-Gobain Gyproc Nederland is onderdeel van Saint-Gobain, de grootste producent van bouwmaterialen ter wereld. Voor de binnenafbouw biedt Saint-Gobain Gyproc architecten, aannemers, montagebedrijven en de handel een totaaloplossing. Zo voorziet het bedrijf in zowel plafond- en vloeroplossingen, als wandsystemen. Voor de natte binnenafbouw voorziet het bedrijf in een compleet gipspleisterprogramma. Door de uitgebreide mogelijkheden van Saint-Gobain Gyproc-producten profiteren afnemers van optimale artistieke vrijheid. Saint-Gobain Gyproc ondersteunt met diverse diensten, zoals een helpdesk, advies op het gebied van detaillering, bestekservice en tekenservice.

 

Marktleider

Saint-Gobain Gyproc is in Nederland marktleider in de professionele markt op het gebied van complete systemen voor de binnenafbouw met gipsplaten (Gyproc) en wand- en plafondsystemen. Gyproc voert producten in de doe-het-zelfmarkt.

Het bedrijf heeft dertig jaar ervaring op dit gebied. Saint-Gobain Gyproc besteedt veel aandacht aan het continu innoveren van zijn producten en diensten. Dit doet het bedrijf internationaal vanuit de Research & Development-afdeling in onder andere Frankrijk en in Nederland vanuit de vestiging in Vianen.

 

www.gyproc.nl.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel