Gyproc Glasroc F-gipsplaten voldoen aan de hoogste H1-norm voor vochtgedrag

dinsdag 18 december 2012
timer 1 min
De Glasroc F-gipsplaten van Gyproc, marktleider op het gebied van gipsproducten en systemen voor de binnenafbouw, beschikken nu over een H1-classificatie, de hoogste norm voor vochtgedrag (NEN-EN 15283-1 (CE)).
De onbrandbare Glasroc F-gipsplaten zijn daardoor toe te passen in een tijdelijke open-bouwsituatie voor het brandwerend bekleden van staalconstructies.
 
Glasroc F-gipsplaten beschikken over de H1-classificatie, waardoor het mogelijk is ze in een vroegere fase van het bouwproces toe te passen, namelijk als het gebouw nog niet helemaal gesloten is. Voorbeelden zijn gevelkolommen, kolommen in het veld en kolommen in een atrium.
Aannemers en montagebedrijven starten én leveren hierdoor hun project eerder op. Gyproc levert de Glasroc F-gipsplaten met H1-classificatie in plaatdiktes van 15 tot en met 30 millimeter.
 
De voordelen van Glasroc F op een rij:
· onbrandbare, glasvliesversterkte gipsplaat (brandklasse A1);
· hoogste H1-norm voor vochtgedrag (NEN-EN 15283-1 (CE));
· glad en vlak oppervlak;
· makkelijk te verwerken;
· voorzien van KOMO-attest voor staalbekleding.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel