Gestekkerde aanwezigheids detectoren voor snelle installatie

donderdag 19 januari 2012
timer 2 min
Klemko Techniek brengt vier types Wieland GST 18/3 gestekkerde aanwezigheidsdetectoren, die zeer breed toepasbaar zijn. De detectoren zijn snel, eenvoudig en foutloos aan te sluiten. De geringe installatietijd maakt het mogelijk het werk op het laatste moment van de oplevering uit te voeren.

Op het eerste relais zijn de Wielandconnectoren geschakeld (1000 VA TL-verlichting) en het tweede relais is potentiaalvrij. De detector is voorzien van een 1-10 Volt instelbare uitgang voor het sturen van daglichtregeling. De gebruiker kan via het 1-01 Volt-kanaal de verlichting met ´softdoving´ uitschakelen. Deze detector is voorzien van een infrarood ontvanger waarmee met een afstandsbediening de sensor gemakkelijk kan worden ingesteld. De sensor is ook uitgerust met een slave-ingang, waardoor hij door slavesensoren kan worden getriggerd om te schakelen.

 

Twee relais

De gestekkerde 870550 is eveneens voorzien van twee relais. Het relais, waar de Wieland-connector op is aangesloten, schakelt 1300 VA-TL verlichting. Het tweede potentiaalvrije relais is bruikbaar voor het aansluiten van een bijvoorbeeld een ventilator, een tweede lichtbron of een plc. Op het schakelblok van deze detector is het mogelijk om twee sensoren (met bijvoorbeeld een RJ-12 connector) aan te sluiten. De losse sensoren zijn met verschillende kabellengtes leverbaar. Door zijn strakke ontwerp is deze detector na inbouw onopvallend geplaatst.

 

In overleg zijn de detectoren te leveren op klantspecifieke eisen, bijvoorbeeld met Winsta en/of Switchtron connectoren.

 

www.klemko.nl

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel