Geberit Monolith wastafel element genomineerd voor VSK Award

maandag 21 november 2011
timer 2 min
Het nieuwe Geberit Monolith wastafel element is genomineerd voor de VSK Awards 2012 in de categorie: Water. De Geberit Monolith is een multifunctioneel design product voor in de badkamer waaraan een kraan en een wastafel bevestigd kunnen worden.

In het element zitten aan- en afvoerleidingen en de sifon netjes weggewerkt. Zo kan de badkamer in een handomdraai gemoderniseerd worden tot een design badkamer.

 

Ultieme combinatie

Het Geberit Monolith wastafel element is dé ultieme combinatie van strak design en functionaliteit. Aan deze module kan een wandkraan en een wastafel bevestigd worden. De ruimte in het element wordt efficiënt gebruikt doordat de aan- en afvoerleidingen, de wastafelsifon, de wastafelkraan en opberglades zich allemaal in het element bevinden. Naast deze functionele toepassingen heeft het element een strak en modern design door de glazen voorplaat en de aluminium zijkanten. Het glas is verkrijgbaar in zwart, wit en umbra (donkerbruin).

 

Zonder hak- en breekwerk

Een badkamer kan zo zonder hak- en breekwerk gerenoveerd en verluxt worden, helemaal in combinatie met het in 2010 geïntroduceerde Geberit wc element. Hiermee kan ook in een handomdraai het toilet gerenoveerd worden. Door het Monolith wastafel element worden de ontwerpmogelijkheden en vrijheden vergroot en wordt de badkamer het pronkstuk in de woning of het gebouw. Het is een uniek product waarbij design en functionaliteit optimaal gecombineerd worden.

 

Het Geberit wastafel element is genomineerd voor de VSK awards 2012 in de categorie: Water. De jury vindt het Geberit Monolith wastafel element een strak en innovatief systeem voor de sanitaire wereld, een fraaie combinatie van design en (installatie)techniek. Op 6 februari 2012, tijdens de VSK Diner Experience, zal de winnaar bekend gemaakt worden.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel