Fornature werkt mee aan 100% duurzaam kantoorpand BSH

dinsdag 22 november 2011
timer 1 min
BSH Huishoudapparaten nam onlangs haar intrek in een nieuw kantoorgebouw. De opening viel samen met de Dag van de Duurzaamheid en dat was geen toeval. Architect William McDonough - bedenker van het Cradle to Cradle principe - ontwierp het nieuwe bedrijfspand van BSH op Park 20|20 in Hoofddorp. Fornature is verantwoordelijk voor een groot gedeelte van het interieur.

Duurzaamheid centraal

Niet alleen het pand zelf is gebouwd volgens het C2C principe; ook bij de keuze voor het interieur stond duurzaamheid centraal. Fornature werkte mee aan de inrichting en leverde voor dit project onder andere meubilair, vloerbedekking en systeemwanden. Dat deze goederen na het einde van de gebruiksduur gerecycled of hergebruikt worden staat vast. Dit is een standaard onderdeel van de Fornature leveringsvoorwaarden en daarmee wordt de duurzaamheid van een interieur gegarandeerd.

 

Multifunctioneel

Door het glazen dak en de glazen gevel is het pand van binnen erg licht. Naast kantoren, bevinden zich in het pand ook een restaurant, een koffiebar en de showrooms van o.a. Bosch en Siemens, de twee belangrijkste merken van BSH.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel