Extra grote afmetingen voor Pyroguard EW 30 en EW 60

woensdag 15 februari 2012
timer 1 min
Pyroguard, het handelsmerk voor brandwerend glas van CGI International, is nu nog beter getest. De EW 30 en EW 60 productengamma’s hebben daardoor een breder toepassingsgebied. En dat is een groot voordeel voor veel afnemers.

Vanaf nu is het voor Pyroguard EW 30 en EW 60 toegestaan om testafmetingen verkregen in enkelglasapplicaties nu ook voor ISO glasapplicaties toe te passen. Hierdoor is er geen verschil meer tussen de testafmetingen van enkelglas en isolatieglad. En dat maakt Pyroguard veel breder toepasbaar, alleen al omdat de afmetingen veel groter mogen zijn. Soms tot een hele bladmaat. Overstappen naar een zwaarder of duurder materiaalsoort is niet meer nodig.

Tweezijdig brandwerend

 Bij de samenstelling van de ruit mag het Pyroguard glas zowel aan de vuur- of koude zijde worden geplaatst. Dat betekent dat het tweezijdig brandwerend is. Het is eveneens toegestaan om als tegenruit in isolatieglas glas 44.2, gelamineerd, gehard, solar of float glas toe te passen met een dikte van maximaal 8 mm. Doordat alle testen zijn uitgevoerd met aluminium afstandhouders –die ook nog eens veel voordeliger zijn - , gelden ze gelijk ook voor de meer stevige staalafstandhouders met een diepte van 6 tot en met 15 mm.

www.pyroguard.eu

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel