Energiebesparing nieuwe collectie topthermostaten living by Danfoss tot wel 46%

maandag 17 oktober 2011
timer 2 min
Danfoss uit Schiedam introduceert een nieuwe collectie topthermostaten: living by Danfoss. De drie thermostaten living design®, living eco® en living connect® met Danfoss Link™ CC vervangen elke oude radiatorthermostaat door een fraai, energiezuinig alternatief. De permanente energiebesparing kan oplopen tot 23% ten opzichte van oudere regelelementen en zelfs tot 46% ten opzichte van handbediende radiatorkranen. Bovendien bedraagt de eenvoudige installatie van de drie thermostaten slechts 30 seconden.

Daarnaast zijn de nieuwe living by Danfoss-thermostaten makkelijk in gebruik en dragen ze bij aan een optimaal woon-en werkcomfort. Danfoss Heating Solutions heeft in samenspraak met diverse installatiebedrijven de living by Danfoss-serie ontwikkeld om op deze manier aan de hoogste eisen te voldoen.

 

De living by Danfoss-serie bestaat uit drie topthermostaten:

 

  • living design® is de blikvanger in elke ruimte met haar uniek en elegant design.

 

  • living eco® is de intelligentste programmeerbare thermostaat voor energie- en kostenbesparing. Eenvoudig instelbaar en bijzonder gebruiksvriendelijk, zonder concessies aan het comfort. Deze thermostaat is onlangs onderscheiden met de prestigieuze red dot design award.

 

  • living connect® en Danfoss Link™CC vormen samen de innovatieve draadloze oplossing voor de verwarming van elke ruimte in huis. Het flexibele zoneregelsysteem zorgt overal voor de juiste temperatuur tegen lage kosten – en dat vanuit één centraal regelpunt. living connect® en Danfoss Link™CC zijn onlangs onderscheiden met de prestigieuze red dot design award.

 

Installateur Marcel Voorend van Loodgietersbedrijf Voorend in Vlaardingen: “ Het voordeel van de drie thermostaten uit de living by Danfoss-serie is dat ze gebruiksvriendelijk zijn en voorradig bij de diverse groothandels. Daarnaast is de uitstraling van de thermostaten aanzienlijk verbeterd en getuigen ze van een professioneel uiterlijk. Deze drie thermostaten voldoen zeker aan de eisen van deze tijd.”

 

De drie topthermostaten kunnen worden toegepast in nieuwbouw, maar vooral ook ter vervanging van de 15 miljoen verouderde radiatorthermostaten die Nederland nog altijd telt.

 

Danfoss biedt met de drie topthermostaten voor ieder budget een passende oplossing. De living design® is verkrijgbaar vanaf euro 29,- (consumentenprijs). De living eco® is verkrijgbaar vanaf euro 62,50. Tenslotte kost de 7 stuks living connect® in combinatie met de Danfoss Link™CC circa euro 1015,-. Dit complete systeem bedient ieder vertrek in een woning.

 

www.danfossverwarming.nl

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel