Elco Brinkman vertrekt als voorzitter

woensdag 5 december 2012
timer 1 min
In juni 2013 zal Elco Brinkman de voorzittershamer van Bouwend Nederland neerleggen, na het verstrijken van zijn tweede volle zittingstermijn. “Het was mij een grote eer en een genoegen dat ik in de afgelopen jaren een bijdrage heb mogen leveren aan het behartigen van uw belangen”, zo schrijft hij in een brief die alle aangesloten lidbedrijven vandaag ontvangen.
Het waren jaren met hoogtepunten maar, en ik zeg helaas, ook dieptepunten, waarbij de huidige crisis de negatieve kroon spant. Ik zeg u graag toe dat ik mij, tot mijn opvolger aan de slag gaat, met alle anderen binnen Bouwend Nederland met volle kracht blijf inzetten voor u en uw collega’s”, aldus Brinkman.

 

Het bestuur van Bouwend Nederland oriënteert zich de komende maanden op geschikte kandidaten voor het voorzitterschap.

 

Vandaag verschijnt in Cobouw een interview waarin Brinkman zijn aanstaande vertrek verder toelicht. In de komende edities van de bladen van Bouwend Nederland, Podium en BouwendNL, staat hij ook stil bij het naderende afscheid en de ontwikkelingen in de bouwsector

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel