Editie Parkeren 2011

woensdag 2 maart 2011
timer 3 min
Laat u nu een jaar lang inspireren op HR-vakgebied door de visie van deskundigen, interviews met de ervaringen van collega’s, verhelderende inzichten, trends en praktische informatie. Elke twee maanden verschijnt het HRpraktijk Magazine met het belangrijkste vaknieuws, voor de broodnodige inspiratie.

Inspiratie voor nog geen 40 euro per jaar

Voor slechts € 39,95 ontvangt u jaar lang het full-color, glossy vakblad voor HR-professionals. Bovendien maakt u als abonnee gebruik van de vele voordelen van HRpraktijk.nl met o.a. € 50,- korting op alle seminars en opleidingen van HRpraktijk!

 

it de meest recente editie van HRpraktijk magazine - november 2010 

 

Nu op www.hrpraktijk.nl (p.6)

Rapportencentrum, www.hrpraktijk.nl/rapportencentrum

 

 

Surf voor het laatste HR-nieuws dagelijks naar www.hrpraktijk.nl of meld u aan voor de e-mailnieuwsbrief Signaal.

 

Gratis artikelen en tools

Op www.hrpraktijk.nl/artikelen vindt u een overzicht van alle artikelen binnen de kennisbanken van HRpraktijk.

 

Arbeidsrechtelijk nieuws en tips

De belangrijkste arbeidsrechtelijke uitspraken van het afgelopen jaar op een rij? De uitgave Arbeidsrecht in de praktijk biedt u een mooi overzicht. Bestellen kan hier

 

HRpraktijk Ontslagmanager

Aan de hand van vraag en antwoord kunt u nagaan of u heeft voldaan aan de wettelijke vereisten voor een geldige beeindiging van de arbeidsovereenkomst. Meer informatie...

 

Gezond management (p. 8)

Gezonde aandacht voor medewerkers draagt bij aan een gezonde bedrijfsvoering. Lees hier meer over de uitgave Gezond management.

 

Privatisering WGA al in 2011? (p.17)

Mede door de stijgende gedifferentieerde premies zijn al veel Nederlandse organisaties uit het publieke stelsel gestapt en eigenrisicodrager geworden voor de WGA. Download hier gratis de whitepaper ‘WGA erd’. Na het lezen bent u in hoofdlijnen op de hoogte van alle voors en tegens van het WGA eigenrisicodragerschap!

   

Outsourcing. Zelf doen of uitbesteden? (p.36)

Vraag hier gratis de uitgave Hot in HR - 5 brandende thema's aan.

 

HRpraktijk op LinkedIn
HRpraktijk is een breed platform voor HR-professionals die op zoek zijn naar praktische oplossingen op het gebied van personeelsmanagement. Word ook lid van de HRpraktijk groep op LinkedIn en krijg naast actuele HR-ontwikkelingen antwoord op prangende HR-vragen of ga in discussie met vakgenoten. Ga naar www.hrpraktijk.nl/linkedin.

 

 

Uitgave gemist?

Klik hier voor alle links uit HRpraktijk Magazine november 2010

 

Klik hier voor alle links uit HRpraktijk Magazine september 2010

 

Klik hier voor alle links uit HRpraktijk Magazine juni 2010

 

Klik hier voor alle links uit HRpraktijk Magazine april 2010

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel