Dura Vermeer rondt overname Van Ieperen Groep af

maandag 25 juni 2012
timer 2 min
Dura Vermeer Groep NV en V.I.G. Beheer IJsselstein B.V. hebben definitief overeenstemming bereikt over de overname van de Van Ieperen Groep B.V. te IJsselstein. Beide partijen hebben afgelopen weekend de officiële overname beklonken.

Met de overname van de Van Ieperen Groep verwerft Dura Vermeer één van de voornaamste spelers op het gebied van onderhoud en renovatie van vastgoed in Nederland. Als gespecialiseerd onderhoud- en renovatiebedrijf heeft de Van Ieperen Groep met haar specifieke focus en jarenlange ervaring in de woningbouwsector veel kennis op het gebied van complexe renovaties in vooral de bewoonde staat.

 

Het bedrijf biedt totaaloplossingen op het gebied van bouwkundige renovaties, groot onderhoud, planmatig onderhoud en service- en mutatieonderhoud en onderscheidt zich met productconcepten als Renovatie op Maat®, MainPlus en Prestatiehuis.  De Van Ieperen Groep is hoofdzakelijk actief in de Randstad en werkt voor ruim vijftig, zowel grote als kleine, woningcorporaties.

 

Met deze overname geeft Dura Vermeer invulling aan haar ambities om haar onderhoud-, renovatie- en beheeractiviteiten verder uit te bouwen. Met Dura Vermeer Bouw Heyma voor het westen van het land, de Van Ieperen Groep voor het midden van het land en de recente oprichting van Dura Vermeer Onderhoud en Renovatie Hengelo voor het oosten van het land ligt Dura Vermeer goed op koers.

: www.duravermeer.nl

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel