Derbilight daglichtbuis voor platte daken

donderdag 1 maart 2012
timer 2 min
Derbigum, de specialist in de waterdichting van platte daken en oppervlakken, brengt een nieuwe energiebesparende en milieuvriendelijke oplossing op de markt. Derbilight® is een daglichtbuis speciaal ontworpen voor toepassing op platte daken. Het daglicht wordt opgevangen en in een afgesloten lichtbuis naar de werkplek geleid om deze op een efficiënte manier te verlichten. Zelfs bij een lage stand van de zon geeft het opgevangen daglicht een maximale opbrengst.

Derbilight heeft een diameter van slechts 56,5 cm. U plaatst dus meerdere daglichtbuizen op het dak en genereert zo een homogene verspreiding van het daglicht binnenin het gebouw, gedurende de hele dag. Kleurschakeringen worden voorkomen en enkel puur wit licht bereikt de werkruimte.

Geen dakversteviging nodig
De plaatsing van Derbilight op het dak is eenvoudig. De dagelijkse activiteiten in het gebouw hoeven niet onderbroken te worden en dakversteviging is onnodig. Met behulp van de vloeibare waterdichting Derbitech® Flex en een op maat gesneden vlies is de klus snel geklaard. Derbilight is zeer gemakkelijk te onderhouden. Gebouweigenaars hoeven er amper naar om te kijken: geen lekken, geen gebreken, geen zorgen!

Tot 75% energiebesparing
Overdag, wanneer de energie het duurst is, kan dankzij Derbilight het kunstlicht gedoofd worden. Het bedrag op uw energierekening daalt tot 75%. Het optimale resultaat wordt bereikt door Derbilight te combineren met automatische lichtsturing. Derbilight is namelijk een geïntegreerd systeem, met efficiënte verlichtingsarmaturen en een controlesysteem. Het spreekt voor zich dat de lampen van het kunstlicht minder snel moeten vernieuwd worden, waardoor men ook op dit vlak bespaart.

 
www.derbigum.nl

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel