Deceuninck behaalt PEFC-certificering

maandag 8 november 2010
timer 1 min
Certificering behaald voor innovatieve Twinson materiaal.

Deceuninck, de toonaangevende designer en producent van hoogkwalitatieve kunststofsystemen voor ramen en deuren, dak en gevelbekleding, interieur- en tuintoepassingen heeft onlangs een PEFC-certificering behaald voor zijn innovatieve Twinson materiaal. Twinson verweeft naadloos traditie en innovatie door de natuurlijke look & feel van hout met de duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van pvc te combineren. Naast aanzienlijke ecologische voordelen, het is voor 100% recyclebaar, onderstreept Twinson via het PEFC-certificaat de bezorgdheid van Deceuninck om het milieu.

 

Bekroond

De PEFC-certificering van Twinson is een nieuwe bevestiging van Deceunincks niet aflatende zorg om het milieu. Het bedrijf biedt zijn klanten op die manier de bijkomende garantie op een natuurlijk product – snelgroeiende den – dat voortdurend heraangeplant wordt. PEFC staat voor ‘Programme for the Endorsement of Forest Certification’ en is een internationale organisatie die ‘best practices’ in bosbeheer promoot. Ze verzekert dat houtproducten gemaakt worden volgens de hoogste ecologische, sociale en ethische standaarden. De organisatie werkt via nationale boscertificeringssystemen en zorgt voor de continue heraanplanting van gekapte bomen. Ze attesteert eveneens producten die gecertificeerd hout bevatten en die vervolgens het PEFC-logo mogen dragen, een vertrouwd keurmerk over de hele wereld. Voortaan behoort dus ook Twinson tot het wereldwijde PEFC-productnetwerk.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel