Compleet gemetselde schoorstenen

zondag 20 juni 2010
timer 1 min
Linex Prefab uit Hulst levert nu ook daken met complete gemetselde schoorstenen. 

Dit betekent een uitbreiding van het leveringsgamma. Een authentieke echt gemetselde schoorsteen wordt met het dak meegeleverd en direct na het dak geplaatst. Deze schoorsteen kan niet lekken en is goedkoper dan een traditionele schoorsteen.

Daarnaast is het voor de aannemer gemakkelijker en een besparing van gemiddeld 24 manuren. Het uiterlijk gaat er ook op vooruit, door het ontbreken van ontsierende loodloketten.

Dit systeem is geschikt voor pannen-, leien- en rietendaken, maar aan te passen voor nagenoeg iedere dakbedekking. Elk type weerbestendige steen kan toegepast worden op een standaard systeem: gemetselde stenen, gelijmde stenen, gestapelde stenen (bijvoorbeeld Click-Brick) of keien. Kortom, een uitbreiding van de productenlijn met een schoorsteen, die zowel een verbetering levert als een besparing in tijd en risico.

 

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel