Chiel Boonstra - Trecodome

woensdag 2 mei 2012
timer 1 min
“Passiefrenovatie staat voor de gebouwkwaliteit die nodig is om het maatschappelijke doel van 80 procent CO2-reductie in te vullen.”

“Passief renoveren gaat over het 'herontwerpen'  van bestaande gebouwen, zodanig dat deze weer voor lange tijd gebruikt kunnen worden. Passief gerenoveerde gebouwen kennen een energiegebruik voor verwarming dat 80 tot 90 procent lager is dan voorheen. En het comfort is maximaal: goed geventileerd, stabiel warm in de winter, en stabiel koel in de zomer. Passief renovatie staat voor de gebouwkwaliteit die nodig is om het maatschappelijke doel van 80 procent CO2 reductie in te vullen. Passief renovatie staat ook voor betaalbare gebouwen. Alleen gebouwen met een energievraag zo laag als bij passief renoveren, zijn bestand tegen toekomstige energieprijsstijgingen.”

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel