Bundeling van krachten in geautomatiseerd fietsparkeren

woensdag 21 december 2011
timer 1 min
VelopA, VConsyst, Velomove, Bikedispenser en Accell Groep zijn voornemens hun krachten te bundelen om deze automatische systemen in de Europese markt op een hoger niveau te brengen.

Onder de nieuwe naam Velogic wordt de kennis en ervaring op het gebied van fiets ontwerp, software & elektronica, fietsparkeren, automatische fietsuitgifte en beheer & onderhoud samengebracht. Naast bestaande oplossingen wordt er verder geïnvesteerd in automatische systemen voor verhuur, parkeren en beheren van fietsen.

Integratie fiets in mobiliteitsketen

Velogic ziet een toenemende belangstelling voor de integratie van de fiets in de mobiliteitsketen, het toepassen van software en elektronica en het vergaren van fietsdata. Met de kennis van de samenwerkende partijen op dit gebied biedt Velogic een integrale oplossing. Naast producten als de elektronische fietssloten, fietsoplaadpunten, fiets detectie, communicerende fiets, automatische fietskluizen, Bikedispensers, bedrijfsfiets systemen en Public Bike Sharing is er ook een modern back office (software)systeem ontwikkeld voor fietsverhuur en fietsparkeren. 

 “Met deze combinatie van bedrijven is het mogelijk om de fiets als onderdeel van de mobiliteitsketen de rol te geven die het verdient. Velogic is in staat om de wensen van overheden, Openbaar Vervoer, instellingen en bedrijven te vertalen naar oplossingen die werken.”

 www.velogic.nl 

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel