Bosch Security Systems B.V. in nieuw pand

dinsdag 3 april 2012
timer 2 min
Bosch Security Systems B.V. is met ingang van 2 april verhuisd naar een nieuw hoofdkantoor aan de Torenallee 49 in Eindhoven. Bosch Audio & Video, zoals het gebouw inmiddels wordt genoemd, is een ware showcase op het gebied van Safety & Security.
De modernste installaties op het gebied van automatische branddetectie, public address en voice-evacuatie, toegangscontrole, camera’s, inbraakbeveiliging en gebouwbeheersystemen zijn in het nieuwe gebouw te vinden. Uiteraard zijn deze producten van het merk Bosch.

“Het nieuwe gebouw vormt een prachtige referentiecase voor onze klanten en weerspiegelt perfect de competenties van Bosch Security Systems op het gebied van veiligheid en beveiliging. Wij zijn ervan overtuigd dat wij onze partners in de Benelux nog beter van dienst kunnen zijn vanwege de bundeling van Audio & Video en de moderne trainingsruimtes en state-of-the-art showroom,” aldus Adelbrecht Kornelis Sales Director Benelux Bosch Security Systems.

Showcase op het gebied van Safety en Security
De veiligheid (Safety) van het gebouw wordt verzorgd door een volledig automatisch branddetectiesysteem voorzien van de nieuwste brandpanelen en onzichtbare detectoren. Het branddetectiesysteem is gekoppeld aan het Praesideo-ontruimingssysteem. Dit Praesideo-systeem is speciaal voor de gelegenheid aangepast aan de laatste eisen van de Nederlandse markt en tevens voorzien van state-of-the-art LC4 luidsprekers.

Om de beveiliging (Security) in het gebouw te regelen is het Bosch Audio & Video gebouw uitgerust met een toegangscontrolesysteem gebaseerd op MAP5000 van Bosch. Daarnaast is het gehele gebouw voorzien van de laatste nieuwe HD-camera’s en HD-domes die gekoppeld zijn aan de laatste versie van het Bosch Video Management Systeem en anti-inbraaksysteem. Om diverse koppelingen en een efficiënt beheer mogelijk te maken is het pand tevens uitgerust met het gebouwbeheersysteem Bosch Integration System (BIS). Kortom, Bosch Audio & Video is een prima praktijkvoorbeeld van wat Bosch op het gebied van Safety & Security allemaal te bieden heeft.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel