Bob en Brinkman zijn klaar voor de Dag van de Bouw

woensdag 30 mei 2012
timer 2 min
Zaterdag 2 juni zijn van 10.00 tot 16.00 uur 227 bouwplaatsen door het hele land te bezoeken.
Aanstaande zaterdag 2 juni is het zo ver. Voor de zevende keer stellen bij Bouwend Nederland aangesloten bouw- en infrabedrijven hun mooiste en meest bijzondere projecten en bouwlocaties  open voor een kijkje achter de schermen. Normaliter is de toegang verboden, maar zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur zijn 227 bouwplaatsen door het hele land te bezoeken. De toegang is gratis en er valt een hoop te beleven voor jong en oud. Elco Brinkman, voorzitter van Bouwend Nederland, en Bob de Bouwer zijn er al klaar voor.

“Jaarlijks bezoeken meer dan 100.000 mensen de opengestelde bouw- en infraprojecten”, aldus Brinkman. “Daarmee staat het evenement als een huis. Het is heel positief dat zelfs in deze, voor de sector, moeilijke tijden onze leden 227 mooie locaties open willen en kunnen stellen voor het publiek. Daarmee laten we zien dat we met elkaar trots zijn op onze producten en diensten. Door de vele verschillende projecten kunnen mensen ook mooi de breedte van de bouw ervaren: nieuw- en verbouw , renovatie, infra, restauratie en combinaties daarvan."

Van Groningen tot Limburg
Op de Dag van de Bouw zijn wegen, tunnels, ziekenhuizen, scholen, stations, maar ook winkelcentra, kantoorgebouwen en speciale woonprojecten te bezoeken. Zo kan een kijkje genomen worden bij de aanleg van het station Rokin op de hoofdstedelijke Noord-Zuidlijn. Of kom langs bij nieuwbouw van het Muziekpaleis Vredenburg in Utrecht, de Rabobank in Middelharnis of het gemeentehuis van Midden-Delfland. Maar ook bij de verplaatsing van de N35 bij Nijverdal, de bouw van de nieuwe Ramspolbrug tussen Kampen en Emmeloord en de omlegging van de Zuid-Willemsvaart bij Den Bosch (het grootste aanlegproject voor vaarwegen van de komende tien jaar) is iedereen welkom.

Kijk voor meer informatie of andere opengestelde locaties op www.dagvandebouw.nl.

De Dag van de Bouw is een initiatief van Bouwend Nederland. Deze behartigt als ondernemersorganisatie de belangen van 5.000 kleine, middelgrote en grote bouw- en infrabedrijven. De hele bouwsector biedt werk aan 450.000 mensen en is goed voor een productie van 55 miljard euro (5,5% BNP).

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel