Blyweert Aluminium toont warmte-isolerende aluminium profiel voor ramen en deuren op Polyclose

dinsdag 17 januari 2012
timer 2 min
Blyweert Aluminium introduceerde tijdens de vakbeurs  Polyclose  de Olympia HI, een profiel systeem voor passief- en lage energie woningen. Olympia HI is het antwoord op de stijgende vraag naar aluminium ramen en deuren in het segment van energiezuinige woningen/gebouwen.

Statement over de duurzame toepassing

Met de introductie van Olympia HI maakt Blyweert Aluminium, die bekend staat als de innovator in hoogisolerende aluminiumsystemen,  wederom een statement over de duurzame toepassing van aluminium profielen. Zo zijn er reeds vijf hoogisolerende profielseries in de markt geïntroduceerd en in het verlengde daarvan is de Olympia HI de nieuwste variant. Er wordt dus continu geïnnoveerd door na te denken over de mogelijkheden tot het terugbrengen van het energiegebruik door toepassing van hoogisolerende elementen in de gevel door dit te combineren met actieve mogelijkheden in de gevel.

Over Blyweert Aluminium

Blyweert Aluminium is actief als fabrikant/leverancier van aluminium profielen voor ramen, deuren, schuifdeuren en vliesgevels. Deze systemen worden op de markt gezet in een full partnership met klanten-constructeurs. Op nieuwe ontwikkelingen en wensen, komende van de architect of opdrachtgever, wil Blyweert Aluminium actief meedenken. In het eigen extrusie - en opleidingscentrum, inclusief wind- en watertestkast kunnen er testopstellingen gemaakt worden voor specifieke projecten. Opererend vanuit het hoofdkantoor in Hamme (Belgie) worden vier vestigingen in verschillende landen bevoorraad, Engeland, Frankrijk, Polen en Nederland.

www.blyweertaluminium.nl

www.blyweertbestekservice.nl

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel