BDA praktijkbladen voor plantaardige dakbaan Derbipure

vrijdag 9 maart 2012
timer 1 min
Derbigum Nederland, de specialist in energiebesparende en energieproducerende dakbedekkingsmaterialen, heeft de BDA praktijkbladen Ontwerp en Uitvoering voor de Derbipure® nu beschikbaar.

In afwachting van de KOMO-certificering heeft BDA Dakadvies in samenwerking met Derbigum deze praktijkbladen voor de Derbipure opgesteld. Dit is een compleet en geaccepteerd document voor zowel opdrachtgevers als dakaannemers.

 

Cradle-to-Cradle certificaat

Sinds zijn lancering als wereldprimeur (najaar 2010) heeft Derbipure ook reeds het Cradle-to-Cradle certificaat ontvangen en het DUBOkeur en milieucertificaat (door NIBE).

 

De BDA praktijkbladen, evenals andere certificaten, zijn terug te vinden op www.derbigum.nl

 

Derbigum

De Belgische onderneming Derbigum, het moederbedrijf van Derbigum Nederland, is gespecialiseerd in energiebesparende en energieproducerende dakbedekkingsmaterialen. De onderneming, gestart in 1932 als familiebedrijf in de waterdichting van daken en platte oppervlakken, investeert vandaag fors in vernieuwende producten voor duurzaam bouwen en energiebeheer. Eind 2008 kreeg Derbigum nog de Best Innovator Award Belgium 2008 toegekend. Daarnaast kreeg de onderneming, als enige Europese bedrijf, van de Europese Commissie de EMAS Award 2008 voor zijn continue inzet voor milieubehoud. In mei 2011 werd Derbigum nog beloond met de Belgische Energie- en Milieuprijs, in de categorie Business Sustainable Development.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel