Autodesk demonstreert BIM360 voor het eerst in Nederland

vrijdag 6 april 2012
timer 1 min
Autodesk, Inc., een toonaangevend leverancier van 3D-ontwerp-, engineering- en entertainmentsoftware, presenteert zijn nieuwe oplossing Autodesk BIM360 voor het eerst aan het Nederlandse publiek tijdens Building Holland. Deze toonaangevende beurs op het gebied van bouwtechniek wordt van 17 tot en met 19 april in de RAI in Amsterdam gehouden.

Autodesk 360 is een cloud computing-platform dat gebruikers en projectteams in staat stelt optimaal te ontwerpen, visualiseren, simuleren en werk uit te wisselen. Het platform biedt op ieder moment en vanaf iedere locatie veilige toegang tot projectdata. Autodesk biedt met BIM360 een totaalpakket van diensten en producten om BIM optimaal in te zetten. De slimme combinatie van cloud- en on-premise-technologieën maakt het mogelijk om projectinformatie, inclusief BIM-modellen, snel en efficiënt met elkaar te delen.

Tijdens de beurs Building Holland wordt BIM360 voor het eerst aan het Nederlandse publiek gepresenteerd. Demonstraties zijn bij te wonen op de stand 10.111 van Autodesk - CAD & Company.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel