Appartementencomplex in klooster

donderdag 31 mei 2012
timer 2 min
In voormalig klooster in ’s Heerenberg realiseert Woonzorg Nederland 46 luxe appartementen exclusief voor 55-plussers.

Op een unieke locatie in ’s Heerenberg realiseert Woonzorg Nederland in een voormalig klooster een appartementencomplex exclusief voor 55-plussers. In totaal worden er 46 luxe appartementen gecreëerd: 33 huurappartementen in de vrije sector en 13 in de sociale sector. De oplevering staat gepland voor begin 2013.

De officiële start van de verhuur vindt plaats op zaterdag 2 juni van 10.00 tot 13.00 uur en maandag 4 juni van 18.00 tot 20.00 uur. De locatie is het makelaarskantoor van Rosendaal, adres: Stadsplein 75 in ’s Heerenberg. De makelaars staan de bezoekers graag te woord over de unieke woningen. Bovendien beschikken zij over allerlei informatiemateriaal zoals plattegronden en een brochure. Het complex is nog niet toegankelijk omdat de renovatie nog in volle gang is.

De woningen
De herkomst en het karakter van het pand maken dat geen enkel appartement hetzelfde is. De variatie zit onder andere in: grootte (71m2 tot 190m2), ligging, aantal kamers, wel-of-geen eigen buitenruimte en wel-of-geen tweede toilet. Dit alles betekent ook een zeer gevarieerd huurprijzenoverzicht. De prijzen variëren van zo’n 550 euro tot 1450,- euro.

De begane grond van het gebouw krijgt gedeeltelijk een publieksfunctie. Er komt waarschijnlijk een balie van de gemeente, een politiepost, een consultatiebureau en een ruimte voor Centrum Jeugd & Gezin. Daarnaast staan commerciële voorzieningen gepland voor bewoners en bezoekers zoals een café-restaurant.

Meer informatie over het woonproject staat op www.goudenhanden.info

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel