Amstel-Life in het Amstelkwartier bereikt hoogste punt

vrijdag 19 oktober 2012
timer 1 min
Amstel-Life, onderdeel van de nieuwe wijk Amstelkwartier in Amsterdam heeft het hoogste punt bereikt. De verkoop van het woongebouw met 56 woningen verloopt in tegenstelling tot het landelijke beeld, zeer succesvol. Volgens planning wordt Amstel-Life in het voorjaar van 2013 opgeleverd aan de nieuwe bewoners. Aannemer ERA Contour is verantwoordelijk voor de realisatie van Amstel-Life.
Het 4 tot 7 woonlagen tellende woongebouw, naar ontwerp van Geurst & Schulze Architecten, is gelegen aan de Amstelvlietstraat. De locatie nabij de Amstel, het park en het centrum van de stad alsmede de grote variatie in woningtypes vormen een belangrijke motivatie om te kiezen voor een woning in Amstel-Life.
 
De appartementen, boven- en benedenwoningen en herenhuizen hebben een woonoppervlakte van 70 m² tot ruim 180 m²; de studio’s zijn 60 m².
Amstelkwartier (Overamstel)
Amstel-Life is ontwikkeld door combinatie LSI project investment/NL Development en is onderdeel van de nieuwe locatie Amstelkwartier (Overamstel). In het Amstelkwartier komen 1.500 woningen, een basisschool, een klimaatneutraal hotel en een openbaar park. Het ontwerp van het park is met inbreng van omwonenden tot stand gekomen. Het park krijgt een open karakter met een speeltuin en veel plaats voor recreatie. Langs de Amstel komen horecavoorzieningen, een jachthaven en een drijvend zwembad.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel