ALFEN ICU en Band Op Spanning presenteren NaBasCo producten

maandag 26 september 2011
timer 2 min
ALFEN ICU en Band op Spanning presenteren de voordelen van het gebruik van het milieuvriendelijke materiaal NaBasCo in producten voor de openbare ruimte! Deze noviteiten worden gepresenteerd op de Ecomobiel in AHOY Rotterdam. In samenwerking met NPSP Composieten zijn deze groene producten ontwikkeld van het milieu vriendelijke materiaal Nabasco – Nature Based Composites.

Nabasco – Nature Based Composites

 In de behuizing van het oplaadpunt voor elektrisch rijden TWIN laten ALFEN ICU (standnummer 44) en NPSP Composieten zien hoe een duurzaam materiaal gebruikt kan worden voor veeleisende en innovatieve toepassingen. In de Bandenpomp van Band op Spanning (standnummer 21) is het tastbare bewijs geleverd dat een milieuvriendelijk materiaal succesvol kan worden toegepast in de buitenruimte.

 

NPSP Composieten en Nabasco®

NPSP Composieten uit Haarlem maakt duurzame, vezelversterkte kunststof producten voor bouw, design, mobiliteit en industrie. Samen met haar opdrachtgevers realiseert NPSP verrassend mooie oplossingen voor technische vraagstukken. Esthetisch, technisch en duurzaam. NPSP loopt voorop in het verduurzamen van de branche. Ze maakt producten die langer mee gaan en beter zijn voor mens en milieu. De milieuvriendelijke vezelversterkte kunststoffen worden vermarkt onder de naam Nabasco – Nature Based Copmposieten. Nabasco bestaat uit natuurvezels als vlas en hennep en een hars die voor een aanzienlijk deel is gebaseerd op landbouwbronnen.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel