ABB Hafonorm installatiekast voor nieuwe energiebronnen

woensdag 16 november 2011
timer 1 min
Voor het aansluiten van zonnepanelen, HRe-ketels en andere nieuwe energiebronnen op de elektrotechnische installatie, presenteert ABB de ABB Hafonorm E-installatiekast.

Met de installatiekast laten energiebronnen voor lokale opwekking van duurzame energie zich eenvoudig en snel aansluiten op een huisinstallatie. De ABB Hafonorm E-installatiekast biedt veel ruimte en is voorzien van alle noodzakelijke techniek om componenten veilig en op de juiste manier te plaatsen.

 

Busboard®-aansluittechniek

De Hafonorm E-installatiekast is bovendien uitgevoerd met de zeer installatievriendelijke en tijdbesparende Busboard®-aansluittechniek. Hiermee kunnen de gewenste componenten gewoon op het Busboard® worden geklikt. Op die manier kan de kast stap voor stap worden opgebouwd en op maat van de toepassing worden afgestemd.

 

Installatieautomaten

Naast de benodigde groepen kunnen ook installatieautomaten worden geïnstalleerd voor het beveiligen tegen overstromen, alsmede verschillende aardlekschakelaars en overspannings-beveiligingen om overspanningen bij de installatie te verminderen. Deze laatste zijn vooral bij zonnepanelen belangrijk.

 

Met deze techniek kunnen nieuwe energiebronnen afzonderlijk worden beveiligd en wordt een veilige afschakeling gewaarborgd.

 

 

www.abb.nl

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.
S&A artikel